lørdag den 17. september 2011

dejlig træt

efter en helt fantatisk aften i går med pigerne fra krea, min kollega og min dejligste veninde.
Jeg lavede sushi efter en god vejledning ved Ulla og jeg fik lavet sushi med tun, laks og krabbe. Tøserne så ud til at nyde det, kunne vist godt ha spist lidt mere, men jeg havde også lavet kyllingespyd, og en lækker salat med bulgur og røde kidneybønner (fik en masse hjælp af pigerne da de kom, for tiden var løbet fra mig og jeg havde nok slået et større brød op end jeg helt kunne leve op til).

De havde gaver med til mig og sikke skønne ting, kreapigerne havde været i Husflid på Østerbro og havde købt et retro gardin i frotte med det fineste blomstermønster. Måske ikke noget jeg selv ville ha købt, men det er godt at blive skubbet til engang i mellem og jeg er begyndt at tænke på projekter det kan bruges til (måske et par  cowboybukser med lommer i stoffet, til Storm bassen og en lille badekåbe til Kaya).
Min veninde havde en bog med ideer til gaver, og så fik jeg chokolade og krydderifrø fra min kollega.


Idag stod jeg sent op (kl.9) og så har jeg bare tullet rundt og ryddet lidt op og slappet af, jeg har hørt Mads og monopolet helt uden afbrydelser af ungerne. Jeg har lavet sushi til mig selv og nydt den her til aften.

3 kommentarer:

  1. Det stof du fik - ja det bringer nostalgien op i mig, mormor havde faktisk en sommerkjole i noget stof som lignede det du har fået - jeg vil se om jeg kan finde et billede af det, det var lidt sjovt at se det. Jeg blev helt barn ell. ung igen. Det hele ser lækkert ud. knus

    SvarSlet
  2. hvor sjovt er det ikke, måske er det en kjole Kaya skal have :)

    SvarSlet
  3. det var en DEJLIG aften - og lææææækker sushi. Tusind tak Rikke!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...