søndag den 17. juni 2012

kunstudfordring ved by.bak

Dorte med bloggen by.bak og Kristina Dam har startet en kunstudfordring. 
Dorte skriver:

Hvad er kunst? Det er mange ting lige fra store værker til små dagligdagsglimt (f.eks. dette) og vi vil rigtig gerne se dit bud på, hvordan kunst berører din verden og hverdag, eller hvad der inspirerer dig. Har du et værk, du særligt værdsætter? Er det dine børns tegninger præsenteret på en unik måde eller noget helt andet? Alle bud er velkomne :-)

For at deltage i udfordringen, skal du i et indlæg på din egen blog, vise dit bud på, hvad kunst er for dig. Det er et krav, at du kun bruger dine egne billeder i indlægget og at du henviser til kunstudfordringen og dette indlæg. 

Jeg har været på jagt i lejligheden for at finde vores kunst. Det der er mest af er tegninger og malerier som Kaya og Storm har lavet. Ude i vores gang hænger et af mine malerier, og inde i stuen står der en Christeltegning der har hængt oppe ved min mormor og bedstefar i tidernes morgen.Et af de malerier jeg malede efter at ha været i Amsterdam med mit billedkunsthold.

Et billede der har hængt ved mine bedsteforældre og som min mor fik da de døde. Mine bedsteforældre havde en del kunst hængende, ikke alt var noget værd, men min mor har fortalt at de til tider købte  kunstværker af malere der solgte ved dørene. Jeg er vild med stemningen i billedet.

Billedet her er fra 2003, det blev lavet til min billedkunsteksamen fra Seminariet. Fotos er taget i Amsterdam sammen med to andre piger fra mit hold.

3 kommentarer:

 1. Hej Rikke.
  Sikke et skønt bidrag, tak for det! Jeg elsker per definition alle Christels tegninger, og så synes jeg faktisk de børneakvareller er helt vildt skønne! Pøj pøj i konkurrencen og tak fordi du tog dig tid til at deltage.

  God dag, kh Dorte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte, jeg er selv ret vild med Kayas streger.

   Slet
  2. Det kan jeg godt forstå, hun er vist et spirrende talent! :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...