fredag den 20. april 2012

Plads til leg

Efter regnskyllet sidste år i juli, har vi sovet alle 4 i vores ekstra værelse. Kaya har sovet ved C og jeg i vores gæsteseng fra IKEA  og Storm i sin tremmeseng. Men efter en gang voldsom leg fra Kaya og en ven ja så havde den svært ved at hænge sammen. De sidste måneder har den været om viklet med pakketape så den ikke gik fra hinanden når bassen sov deri.
Sidst i marts var vores soveværelser endelig klar til at sove i igen og vores ekstra værelse klar til at bruges til det vi havde tænkt det skulle bruges til, nemlig ungernes legeværelse.

Tremmesengen blev skilt af, og børnene flyttede ind med al deres legetøj igen, speciel Storm er glad, for nu er der plads til hans togbane.
Da storskraldsbilen kom og hentede sengen i påskedagene, så blev han dog lidt ked af det og kunne ikke forstå hvorfor hans seng skulle smides ud :(


2 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt med samsovning.
  Men måske også helt ok at få sit eget igen - alle mand.
  Kan godt forestille mig, at det er svært for sådan en lille gut at se sin "rede" blive kasseret :(.
  Men dejligt med god plads til leg igen :).

  SvarSlet
 2. Det er hyggeligt med samsovning, men efter 3/4 år med det, så trængte jeg til at ligge og brede mig i vores 180 cm brede seng. Ungerne kommer stadig ind til os, men for det meste får vi en 3-4 timer for os selv inden de kommer.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...