lørdag den 21. april 2012

Clutch med lynlås

Det er hvad jeg har lavet, og det er endda blevet rigtig hæderligt. Lige på nær i enderne hvor man altså ikke kan se de stykker stof der sidder i hver ende af lynlåsen.
Jeg har lavet den efter denne TUT fra Noodlehead. Den er blevet rigtig fin og jeg har taget den i brug som pung. Jeg synes bare mit foer stof er for stort i forhold til pungen, det bulker rigtig meget. Nogen der har en ide til hvorfor og hvad jeg kan gøre bedre næste gang?

Og nu til billederne :)

6 kommentarer:

 1. Hejsa :) Hvor er den ellers fin. Ziden/Sigrid har puttet en elastik øverst i den der mellemlomme, så den samler sig lidt mere - Det virker rigtig fint :) Bare lige en lille løbegang, hvor en smal elastik kan få i - måske hun har lagt et billede på BX? :) Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg lige tjekke ud :) Tak!

   Slet
 2. Hvor er den fin! Det ser rigtig fedt ud med denim indeni...men måske er det derfor foret virker for stort? Denim er jo noget mere kraftigt?

  P.s. Jeg har givet dig en blogaward....se min blog! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men det denim jeg har brugt en den helt tynde chambrey fra S&S. Jeg har set awarden, tak, skal lige tage mig sammen til at lave det der følger med :)

   Slet
 3. This looks adorable!! ;)

  XO,
  L.
  Join my giveaway!!
  WLL

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...