onsdag den 6. juli 2011

Ups en forglemmelse

af de helt slemme, i hvert fald i min verden. Jeg glemte C's fødselsdag *rødme*, heldigvis gik der kun 20 min fra jeg stod op (ja jeg var ikke engang stået op med unger da de vågnede og lavet morgenmad til ham), til min mor ringede. Jeg var ved at sige til hende at vi ikke havde tid til at snakke fordi vi skulle have ungerne klar til institutionerne, og så sagde hun at hun jo bare lige ville ønske C tillykke...ups. Jeg smed røret på og skyndte mig at samle Kaya og Storm ind så vi kunne få sunget fødselsdags sang for ham.

Jeg fik dog gjort det godt igen, ved at lave skøn middag til ham med engelsk bøf og dejlig sommersalat + is til dessert. Kaya mente vi skulle have en blomst med hjem til far, så en buket roser kom lige med i kurven da vi handlede. Vi fik sat flag i haven og ved indgangen og endnu to sange blev sunget da vi havde spist. Tror I jeg fik den reddet??
Her er lidt stemning fra aftenen. Jeg tror vores børn elsker is ;)









I dag da vi kom hjem fra vuggestue og børnehave, fik K og S det sidste is. Storm blev bare ved med at kigge dybt i skålen, tænk hvis der nu dukkede mere op, eller om han kunne få mere op af skålen :)


1 kommentar:

  1. Uha, Rikke, det er en af de dyre:-) Men godt du fik reddet den, og det lyder ikke som om manden din, har lidt den store overlast. Kan forresten godt forstå Storm. Jeg kikker også altid dybt i skålen, når det drejer sig om is...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...