fredag den 21. oktober 2011

29 år igen

Ja det var hvad jeg blev i går, + nogle år men dem taler vi ikke om.
Jeg blev "vækket" af mine elskede og kom op til et morgendækket bord med lys i mit rundstykke:)
En lille gave fra ungerne var der også, et gavekort til en biotur. Mandens gave fik jeg i januar, det var en bærbar, som så var fødselsdagsgave og julegave i et par år.

Det er altså ikke fordi vi lærer ungerne at drikke øl, men Kaya og Claus havde set nogle fyre spille på ølflasker inde på strøget sidste lørdag, så jeg fik lige en lille fødselsdags melodi.

I dag har vi været på Experimentariet, selvom det var ligeved at vi ikke kom afsted. Min dejlige milde dreng er lige nu i gang med et eller andet udviklingstrin, og sov ikke i går nat. Så Kaya, Claus og jeg var TRÆTTE og det var bettemanden også :)
Jeg havde sagt at jeg ikke tog afsted, men efter C var taget på arbejde, kunne jeg godt se at tiden kunne blive lang hvis ikke vi fandt på noget at lave. Så afsted med os i tog og bus.
Storm faldt i søvn i toget og vågnede først da vi skulle med bussen i Hellerup.
Vi hyggede gevaldigt, men næste gang tager jeg afsted med en anden voksen, jeg synes det var lidt for hektisk med to børn, specielt når den ene kun er 2.
Da vi skulle hjem faldt bassen i søvn igen, denne gang med en banan i hånden. Han sov da vi kom hjem og vågnede først ½ time inden sengetid. Det lille pus var bare SÅ træt. Håber han sover bedre i nat, vi har en lang dag foran os.4 kommentarer:

 1. Skønne skønne unger du har :) Og et stort tillykke skal du da også have her. Kram fra Dorte

  SvarSlet
 2. 1000 tak Dorte :)

  SvarSlet
 3. Og en skøn mor dine unger har.. Ses i morgen til kæmpe føsedagskram .. knus Dorthe med H

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med de 29!! ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...