søndag den 25. august 2013

mit systed

Jeg har siden juli 2010 haft mit eget syhjørne i stuen, men gradvist har min mand taget pladsen til sin computer og ekstra skærm!!! Jeg har ladet ham indtage bordet, for så slap jeg for den kæmpe skærm på spisebordet. Men nu er jeg ved at være træt af ikke at have en fast plads til mine to maskiner.

Jeg har ryddet vores entre, et ok størrelse rum der egentlig ikke blev brugt til andet en at hænge overtøj i, sætte udesko i og rode i. Det sidste i en stor grad.
Så før sommerferien tog vi knager og skokasser ned og flyttede det hele ud i den fælles entre (med vores overbo). Pludseligt blev der masser af plads i vores entre og jeg kunne indrette mig en syplads.

Jeg har været i IKEA for at finde hylder, og fandt denne som jeg har set flere gange på Julia's instagram :) Kan godt lide det lette udtryk, specielt når den skal hænge i vores "entre".
Inden hylderne kommer op at hænge skal jeg have malet hvidt derude, så der går nok et lille stykke tid endnu.

Jeg har ledt en del efter en stol jeg kan sidde godt på når jeg syr. Vores spisestuestole får jeg ondt i ryggen af når jeg har siddet nogle timer.

På slyngebarn.dk har der kørt en tråd om Lakeland Furniture og replica Eames stole og jeg synes spisestue stolene er såååå fine. Jeg var heldig at få lov til anmelde et af deres møbler og valgte en Eames gul spisespords stol. Jeg har nu fået den hjem og sat den op ude ved maskinerne og jeg sidder skønt på den.

De første dage stod den i min stue og jeg tænker lidt at det kunne være rigtig fint med flere af dem, de kunne lyse rummet godt op med deres glade farver, og mine forældre, som var på besøg overvejer også at de vil erstatte deres køkkenstole med et par Eames replica.
Stolen koster 47£ som svarer til cirka 409 dkr.Kaya har også godkendt stolen :)(sponsoreret indlæg)

4 kommentarer:

 1. Lækkert med dit eget systed :)

  SvarSlet
 2. Hvor bliver det lækket med dit helt eget sted!
  Og skøn stol. Den kan jeg godt forstå du er glad for :-).

  SvarSlet
 3. Ja det bliver super, så er det bare det at holde det rimeligt pænt derude da det jo også er vores entre.

  SvarSlet
 4. Næææh, hvor er det blevet fint. Tillykke med dit nye systed - glæder mig til at se det "in action" <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...