søndag den 22. januar 2012

Råkold regnvejrs dag

I går havde vi besluttet os at vi ville ud af huset og opleve lidt sammen med ungerne. Claus havde talt om et legeland, men jeg havde lige set at en af kreapigerne havde været i Helsingør og besøgt Øresundsakvariet med sine drenge. De andre var ikke svære at overtale så turen gik til Helsingør med det offentlige (det er en helt anden historie, med en bil der lyder som en traktor og skal holde i minimum endnu 2 mdr. og ikke kan repareres).
Da vi tog hjemmefra var vejret ok, men da vi kom et stykke op nordpå, så kom regnen og den stoppede ikke. I Helsingør var planen at vi ville med en lokalbane da jeg havde læst at det ville tage 20 min at gå fra stationen og kun 5 min fra lokalbanetoget ned til akvariet. Men der var en ventetid på en time!! C begyndte at tale om taxa, men vi satte os istedet ind i færgeterminalen og spiste vores medbragte madpakke.

Akvariet var et stort hit ved både ungerne og os voksne. Kaya fik rørt ved søanemoner og søstjerner i deres røre bassiner. Storm var fascineret af krabberne og blæksprutten, men også at "rutche" ned af trappen ;)
Det var dog en lang tur med offentlige, og når vi får den nye bil skal vi måske overveje en tur mere derop, måske til sommer.


2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder fra en kold og regnfuld dag, vi skal vist prøve nordsømuseet til sommer eller ørnereservatet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal vi da helt sikkert :) Det vil de elske.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...