lørdag den 1. januar 2011

Godt nytår

Så er vi i 2011 og aftenen i går var stille og rolig. Vi havde besøg af Søren Ulrik og Christian (Claus' venner fra gymnasietiden i Århus) som altid kan man fristes til at sige. Siden vi fik Kaya for 4 år siden har vi holdt nytåret hjemme og Søren og Christian har været fast tilbehør til dem alle undtagen sidste år.
Vi besluttede os for at bestille maden udefra, og så var der jo en god anledning til at få afprøvet det nye sted på Ålekistevej med Sushi Nini Sushi og det var bare rigtig godt. Et dejligt alternativ til det pizzaria der lå på adressen før. Vi fik to menuer på i alt 60 stykker sushi og en kylling i karry til Kaya og en stegt kylling med ananas til C fordi han ikke er særlig vild med sushi...go figure ;)
Christian havde en islagkage med, en 12 portioners, mindre kunne jo ikke gøre det.... :)
Ungerne klarede aftenen i god stil, Storm kom i seng kl 19.30 og Kaya holdt ud til kl 21.30, ingen af dem vågnede af alle de brag der var udenfor da klokken slog tolv.


I julen da vi var i Århus, tog Claus med Søren Ulrik og hans far ud og dyppede sig i vandet, prrrrr det gjorde jeg bare ikke ;) Jeg har lånt billedet af Søren, men synes da ikke I skulle snydes for et koldt gys :) Det var ikke vand de dyppede sig i, men slushice.2 kommentarer:

  1. Er der kommet et sushi sted på ålekistevej, spændende, så er der godt nok mange indenfor en lille radius:-)

    SvarSlet
  2. Jeps og det ligger kun 200 meter fra vores hus...puha det kan blive dyrt. *s*

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...