søndag den 24. oktober 2010

ferie næsten slut

Så er efterårsferien ved at være færdig for denne gang, mine forældre og mindste lillesøster er lige draget afsted hjem til Nordjylland. Vi har haft store familieweekend hvor vi har fejret vores datters 4 års fødselsdag (hvor blev tiden lige af???) og vores søns 1 års fødselsdag. Jeg blev fejret en smule, men shyyyyy jeg bliver jo ikke ældre ;) end 29 (og så ikke et ord om at min datter kom med det fedeste guldkorn den anden dag)

 ‎"mor hvor gammel bliver du i morgen?" 36 siger jeg. "Årrrh så skal vi bruge mange lys"  


Vi var inde og lave en build a bear bamse til Kaya i fredags, det var hendes gave fra Bedste. 
Kaya valgte den mest lyserøde bamse og morens forsøg på at vise hende andre bamser var dømt til at fejle efter hun havde set den lyserøde. Så hen til den søde pige der skulle hjælpe med at lave den. Den fik bankende hjerte (rigtig godt salgstrick at vise pigen det bankende hjerte først og så henvendt til forældrene om det var ok for det kostede jo 30 kr. !) og en masse kærlighed og så fik den den mest fantastiske lyserøde ballerina kjole samt balletsko.

Lørdag kom der gæster fra Århus, Fårvang, Aalborg og Ørtoft og mormor havde bagt kage hjemmefra, den blev pyntet af mig med fondant (første forsøg). Kaya ville så gerne have en Hello Kitty kage som hun havde set billeder af inde på Slyngebarn, så den blev skråret i fri hånd og jeg synes den kom til at se helt hæderlig ud.Grædende baby ved siden af, skriver mere senere.......

Så blev han afsat til farmand :)


Ungerne havde en rigtig dejlig dag og Kaya fik leget rigtig godt med sin fætter, som hun ikke ser så tit. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...