lørdag den 31. marts 2012

fra vinter til sommer

Så skulle det være, i går blev ungerne gjort sommerklar med et besøg hos vores skønne frisør Lihme i Vanløse.

Kaya ville have det laaaaaange hår af og gå sommeren i møde med en kort page. Moren her var lidt ked af den udmelding, men altså jeg kan jo godt forstå hende.
Storm skulle bare have det lange fine hår klippet så vi kan rede det og han endnu engang kan se ud af øjnene.


fredag den 30. marts 2012

AVS

Storm ville rigtig gerne ud i går aftes, så Claus, Kaya og bettemanden tog en lille tur ud inden sengetid.
Storm elsker at fræse rundt på hans lille scooter og gør det rigtig godt, men lige her til aften gik det lidt galt. Han kørte ind i Claus og så væltede scooter med ham.


Her er den lille sårede gut :( det hjalp når mor eller far kyssede ved såret (så det gjorde jeg meget, da det er sjældent jeg får lov til kysse ham).
Han skal nok få en ordentlig bule i morgen.


I morgen er også dagen hvor det lange fehår skal klippes af så han kan se ud af øjnene igen :)
torsdag den 29. marts 2012

konference nørkleri

Jeg har været på en konference i dag omkring arbejdshukommelsen og børns læring. Meget spændende når det også var det jeg skrev diplom opgave i for 3 måneder siden.
For at kunne holde fokus efter frokost, havde jeg en PW bold in the making med. Nåede at fået syet de to halvdele næsten færdig inden vi stoppede ved tretiden.


mandag den 26. marts 2012

Neon detalje

Jeg har fået endnu en PW bold færdig, den er i gule/orange nuancer og har fået en lille neon detalje på en af femkanterne.

søndag den 25. marts 2012

Bizar Bazar i Vanløse

Dejligt sted at være på en solskins søndag. Kaya blev afleveret til fødselsdag kl 11 og så tog Storm og jeg til Bazar. Det er skønt med sådan et sted hvor man kan suge så megen krea til sig. Jeg endte med at blive fristet lidt hos DesignKartellet hvor Anne Dorte med bloggen ea-o og jeg endte med at komme derfra med lidt Libertystof.
i køkken vinduet

står lige nu frø til spiring, det er dild og bredbladet persille. Det var en værtinde gave tilbage fra efteråret hvor jeg havde en tøsefest med de dejligste piger.
Nu skulle det være og nu står de og pynter i køkkenvinduet.lørdag den 24. marts 2012

Tøsehyggedag

Det var det Kaya og jeg har fået dagen til at gå med. Vi tog ind til byen ved 12 tiden hvor vi var i biografen som det første. Vi var i Palads for at se "Den bestøvlede kat". Det var en fin oplevelse.
Derefter var vi i Tiger, Søstrene Grenes og BR da Kaya skal til fødselsdag i morgen (ved en pige fra børnehaven) og det skulle der jo indkøbes en gave til.
Vi kom afsted med de fineste ting fra Tiger og så håber vi hun er lidt kreativ.
Kaya havde 50 kroner med i byen og da vi kom til BR brændte pengene at vi måtte der ind og kigge. Hun fandt efter et stykke tid en lille figur fra "My littlest Pet Shop".

Jeg nyder så meget at tøsen er så stor nu, at vi kan have de her hyggestunder.


Et styk tak

X-faktor hygge

Kaya fik sidste fredag lov til at se X-faktor med mig (hendes veninder taler åbenbart om det i børnehaven), jeg har syntes at det har været al for sent for hende. Normalt er hun i seng kl 19 og om fredagen har det været kl 20 pga. Disney.
Men hun har glædet sig hele ugen og havde også talt om det fredag morgen, på vej i børnehave, til Claus og igen da jeg hentede hende.
Så vi sad klar efter Disney med en pose chips og glædede os til at se showet.

Da kl. nærmede sig ni så jeg ned i mit skød og fandt Kaya sådan her :)

fredag den 23. marts 2012

Stof fra skuffen


Da jeg var til kreadag hos Trine, var jeg så heldig at få en halv side af et dynebetræk fra genbrugen.
Det er SÅ fint og tror jeg skal lave noget til Kaya med det :)
Så har jeg også lige været en tur i Stof2000 hvor jeg fik købt lidt stof til nogle patchworkprojekter, kun lige 25 cm af hver ;)


vasketøjspose

Da jeg var hjemme i Sæby i vinterferien var min mor og jeg i genbrug og fandt denne vasketøjspose. Stoffet er lidt groft vævet, så jeg tænker at det kan bruges til en skøn pude på ungernes værelse.

søndag den 18. marts 2012

100 snor

En af mine kollegaer kom den anden dag og viste mig en snor med hundrede perler på, de sad i farveklynger af 10 så den kunne bruges til at tælle og regne med.
Så da jeg var i søstrene Grenes den anden dag og fandt små perler med 11 i hver pose og i 10 forskellige farver måtte jeg have dem med hjem. Kaya og jeg sad og lavede den i går aftes.
Nu glæder jeg mig til at få den med i skole og se om den kan hjælpe nogle af mine elever. Kaya glæder sig til at prøve den af.

Søndag og afslapning

Lige nu sidder ældsten og klipper og klistre, jeg sidder og ligger tøj til salg på nettet, og kigger lidt på forberedelsen til næste uges skole.

onsdag den 14. marts 2012

ATC

Jeg læste om ATC kort hos Rikke Røjkjær og da hun eftersøgte et barn der ville bytte med hendes pige, så valgte jeg at det var da noget Kaya og jeg kunne hygge sammen om.

Så i går gik vi i gang når bassen nu alligevel lå og sov eller stenede:)Her er vores bud på et ATC kort :)

tirsdag den 13. marts 2012

En slow dag

Storm havde stadig feber i morges men havde ikke kastet op i nat så det blev en hjemmedag idag. Jeg var lidt doven så Kaya fik lov til at blive hjemme og hygge med os.

Sådan her har bassen set ud hele dagen:

Endelig lidt tid til krea

I søndags var jeg sammen med min kreagruppe hos Trine. Jeg havde taget en UFO med, en kjole/tunika til Kaya som jeg startede på sidste forår. For at det ikke skal være løgn var det også til en kreadag hos Trine :)
Den drillede mig rigtig meget sidste år og det var også derfor den var endt i en skuffe uden at være blevet færdig.
Men nu skulle det være, færdiggøres det skulle den. Men ak den drillede stadig og min opsprætter var på arbejde et par gange eller tre. MEN den blev færdig (de andre piger ville ikke lade mig slippe den ;-)  )

Mønsteret er fra Stof og Stil, og det er vældig irriterende at man kun får en størrelse med når man køber mønstre, det kunne de godt lave om :)

mandag den 12. marts 2012

Slatten

Sådan her har Storm set ud siden søndag kl 16.30. Han har kastet op de første 35 gange og lige nu er der kun saftevand i maven på ham :( Hader når mine unger har det skidt.

lørdag den 10. marts 2012

Indflytningsklar #2

I dag har vi ryddet op i kælder, samlet juniorseng til Storm, og sat vores egen seng op igen.

*JUBEL*
fredag den 9. marts 2012

Perler i massevis

Vi fik en kasse med Hama perler af vores overbo for et par år siden, hendes pige var vokset fra dem. De har været fremme mange gange, men hver gang er jeg blevet irriteret over hvor svært det var at finde lige den farve man gerne ville bruge.
Så da Kaya og jeg var på tøsetur sidste fredag var vi en tur i Panduro inde ved Nørreport. Vi kom derfra med en kasse til perler og lørdag satte vi os og sorterede dem i farveorden.
Hold op et arbejde, men hvor er det skønt nu her bagefter, tror vi få mere glæde af dem nu :)
Men for fremtiden køber vi altså perlerne i enkelt farver ;)

torsdag den 8. marts 2012

Jeg har en rokketand, den rokker...

Der har været travlt på arbejdet den sidste uge og jeg er gået omkuld på sofaen hver aften når ungerne er lagt.

Men nu skal jeg have vist lidt af billederne fra sidste weekend.

Jeg var i Ikea for at købe ny seng til bassen så vi kan få lavet vores soveværelser rare igen.
Fik samtidigt fat i et par firkantede klare glasvaser der nu indeholder mine to orkideer (som i skrivende stund har overlevet over et år i vores hjem)

Det var også i weekenden at Kaya fik sin første rokketand, den dukkede op om fredagen og allerede søndag faldt den ud uden nogle problemer. Kaya følte sig meget stor og stolt. Søndag aften pakkede vi tanden ind og tapede den fast på lagenet så den ikke skulle forsvinde inden tandfeen ville komme forbi.
Det var en glad Kaya der viste sin 10'er frem mandag morgen da jeg stod op.

onsdag den 7. marts 2012

indflytningsklar igen

Ja endelig efter 8½ måneds arbejde. Nu er det endeligt ved at være klar til at flytte ind i igen. Vi har indtil nu boet på ungernes legeværelse i en gæsteseng med minimum 1 barn sovende i mellem os. Men maleren var der i morges og færdiggøre sit arbejde, der startede i sidste uge.

I weekenden skal ungernes værelse gøres klar, Storm skal have ny seng der blev købt sidste weekend og der skal indrettes værelse. Jeg glæder mig og er spændt på hvordan mindstemanden tager det at skulle sove uden mor og far.

mandag den 5. marts 2012

Photoshop leg

Jeg har i flere år været vild med de fotocollager man ser rundt omkring, som ved Fruea .
I aften fik jeg sat mig ned og leget. Jeg regner med det skal printes i en 40x60.lørdag den 3. marts 2012

Sytips

I kreaforummet (BX) blev der efterlyst en guide til målene på taljeelastik og rib. Hanne fra Krudtfuglens hulebo fandt en oversigt i gemmeren, men den var lidt svær at læse og for lille til at skrive ud. Jeg fik lavet et nyt skema og det ligger lige her : Sytips

Kreakøb

I går da ældsten og jeg var i på tøsetur var vi lige en tur forbi Tigerbutikken. Jeg købte nogle søde stempler og lidt tape med motiver.
I dag har jeg været i IKEA da Storm skal til at have en junior seng og vi endelig snart kan bruge vores værelser igen efter regnskyllet i sommers. Maleren er igang og regner med at være færdig i næste uge.
Så jeg skal snart igang med at indrette deres fælles værelse :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...