mandag den 5. december 2011

Kreahjørne/mini Panduro

Blev næsten færdigt i weekenden med hjælp fra min mor og min mand. Nu skal jeg bare have fat i nogle kasser der er ens, så der kan blive lidt mere ro på.
Den store bogkasse er en min mand havde med ind i ægteskabet og de to små er fundet på loppemarked i Aalborg af mine forældre, de kostede den nette sum af 20 kroner stykket :)

Så er julen kommet indenfor

I weekenden fik vi endelig pyntet op til jul. Juletræet er kommet ind, det er pyntet med alverdens kugler, messingpynt, lametta og lys. Pakkekalender er også kommet op, godt 4 dage forsent, men ungerne har nu haft besøg af nissen alligevel.

Her er lidt stemningsbilleder fra weekenden :)
Den lille sprællejulemand er en min mors fætter lavede til hende da hun var barn og den har hængt på mit værelse ved min seng da jeg var barn og nu hænger den og skaber glæde i vores stue :)


































































søndag den 4. december 2011

Dyb koncentration

Det var hvad Kaya mønstrede da hun skulle igang med hendes første syprojekt :)

Ej blot til lyst

I aften har Claus og jeg været på gammel scene og se Nøddeknækkeren. Det er billetter C vandt for nogle måneder siden. Vi sad på 7. rk og havde rigtig fint udsyn til scenen. Det er min første gang i det Kgl. og det var en fantastisk oplevelse.
Balletten var fortryllende og da vi havde klappet af danserne op til flere gange kom Nikolaj Hübbe på scenen for at udnævne pigen der dansede sukkerfe til solodanser.
Forestillingen kan helt sikkert anbefales. Måske næste år at Kaya skal med, hun vil elske kostumerne :)

Billedet er lånt fra det Kgl. Teaters hjemmeside

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...