søndag den 26. december 2010

Nak og æd

Min datter så sammen med sin far for et stykke tid siden programmet "Nak og æd" på DR2, hun var meget facineret af det og vi talte med mormor og bedstefar (som har gård) om Kaya måtte være med til at slagte en kylling når vi kom hjem til jul.
De havde dog ingen kyllinger men nogle duer der skulle slagtes. 
Kaya sad helt stille og så på da bedstefar hev hovedet af duen og så på den da den lå og baskede på jorden efterfølgende. Hun blev i klædt en sort plasticpose og skulle så med ud og plukke dem, det synes hun til gengæld ikke var så fedt, "hun var jo ikke vant til det" så hun så bare på da bedstefar og far plukkede dem og da bedstefar tog hjerte, lunger og tarme ud. 

Jeg synes det er rigtig fedt at hun har modet til det og at hun får at se hvordan vi for mad på bordet. Hun kæler for køerne, kalvene, lammene og grisene hos mormor og bedstefar og vi taler om at nu har vi fået lidt kød med hjem som kommer fra de dyr hun kender. 



mandag den 13. december 2010

Kaya tegninger

Kaya hun tegner, og tegner og tegner og vi har snart så mange tegninger at vi kunne isolere med dem ;)
Jeg elsker den udvikling hun er inde i ligenu, der kommer bare så mange detaljer med. Ligenu er det hjerter og blomster der hitter og så bogstaver!!! Hun er bare så god til det med bogstaver og kan kende ret mange og bruge dem. 


Her er nogle af de første tegninger hun lavede hvor man ren faktisk kunne se hvad var :)
En person der er syg:
Image and video hosting by TinyPic


Mig sidste år da jeg gik og ventede Storm :)


Image and video hosting by TinyPic


Så er der tegningerne fra denne måned, først af os alle fire:


Image and video hosting by TinyPic


Monstertegning til far
Image and video hosting by TinyPic



Kjole kjole kjole

Det er det eneste min dejlige datter vil ses i i øjeblikket. Så jeg har været i gang med noget babyfløjl og symaskinen. Det er ikke sidste gang jeg laver kjole fra dette mønster (S&S) :)

tirsdag den 7. december 2010

Nissegaver

var der til mig, Kaya og Storm da vi kom hjem i dag.
Kaya sagde som det første da nissepigen blev pakket ud....uhmm den dufter af Max (mormor og bedstefars dejlige hund) og mormor :)
Jeg fik dejlige varme sokker og et filtet julehjerte af nissen, TAK :)



søndag den 5. december 2010

Sne, sne, sne

Det er ved at være par dage siden et indlæg, men hverdagen buldrer derud af og inden jeg har fået set mig om er det sengetid. Det er Så langt tid siden jeg har taget billeder af ungerne her på matriklen, men i dag var de på slædetur i lånt slæde (vores overbos). Det var et par rødkindede børn der kom ind igen efter et stykke tid. :)















Her er et par stykker fra sidste weekend hvor Storm var ude i længere tid i sneen for første gang og hvor Kaya lavede sin første sne engel i år.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...